Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Kumla

Trä i Kumla

Totalt i Kumla finns det 5 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Kumla som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Kumla kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Kumla eller ännu fler i Närke är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Kumla är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Kumla

Ellege Emballage AB

Ramsågsgatan 2

692 92 Kumla

Millcon AB

Krossvägen 6

692 75 Kumla

Åbytorps Såg & Hyvleri

Östra Åby 424

692 93 Kumla

XL-BYGG Björka

Kumla-Björka 206

692 93 Kumla

Örebro Förpackningsteknik AB

Ekeby-Björka

692 91 Kumla