Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Sollentuna

Trä i Sollentuna

Totalt i Sollentuna finns det 4 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Sollentuna som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Sollentuna kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Sollentuna eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Sollentuna är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Sollentuna

Coop Forum

Konsumentvägen 1

192 68 Sollentuna

Märkteknik AB, B D

Djupdalsvägen 28

192 51 Sollentuna

Villes Trä o. Takstolar

Minervavägen 16

191 50 Sollentuna

Sollentuna Emballagehantering AB

Norra Kolonnvägen 14

191 46 Sollentuna