Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Västerås

Trä i Västerås

Totalt i Västerås finns det 6 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Västerås som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Västerås kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Västerås eller ännu fler i Västmanland är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Västerås är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Västerås

Willman Bygg o. Trä AB

Dornhammargatan 2

721 33 Västerås

BYGGmax

Linblocksgatan 7

721 38 Västerås

Beijer Byggmaterial AB

Friledningsgatan 8

721 37 Västerås

Rejlers Drift och Underhåll AB

Ängsgärdsgatan 13

721 30 Västerås

Västerås Palltjänst HB

Saltängsvägen 10B

721 32 Västerås


Fler som kan trä & träbyggnad i Västerås

Electrodius, AB

Brandthovdagatan 19A

721 35 Västerås