Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Örnsköldsvik

Trä i Örnsköldsvik

Totalt i Örnsköldsvik finns det 5 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Örnsköldsvik som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Örnsköldsvik kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Örnsköldsvik eller ännu fler i Ångermanland är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Örnsköldsvik är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Örnsköldsvik

Peo Sjögren HB

Östra Dalgatan 1

891 32 Örnsköldsvik

Beijer Byggmaterial AB

Myrängsvägen 5

891 50 Örnsköldsvik

Lättelement AB

Höglandsvägen 9

891 50 Örnsköldsvik

Coop Forum

Hästmarksvägen 6

891 38 Örnsköldsvik

City Byggservice Ö-Vik AB

Hjortvägen 32

891 43 Örnsköldsvik