Trä - Fakta och information om Trä
Trä i Jönköping

Trä i Jönköping

Totalt i Jönköping finns det 8 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Jönköping som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Jönköping kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Jönköping eller ännu fler i Småland är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Jönköping är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Jönköping

K-rauta Jönköping

Solåsvägen 10

June Emballage AB

Momarken 38

Coop Forum

Bataljonsgatan 5

Nefab Packaging Sweden AB

Bataljonsgatan 12

Silvan AB

A6-Center


Fler som kan trä & träbyggnad i Jönköping

HSB Göta Byggvaror AB

Kämpevägen 36

BYGGmax

Bultvägen 1

Stora Enso Packaging

Thorsvik Östra Industriområde