Trä - Fakta och information om Trä
Trä i Västra Frölunda

Trä i Västra Frölunda

Totalt i Västra Frölunda finns det 8 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Västra Frölunda som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Västra Frölunda kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Västra Frölunda eller ännu fler i Västergötland är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Västra Frölunda är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Västra Frölunda

Inoxa Glasräcken

E A Rosengrens Gata 32

RBI Interiör AB

Britta Sahlgrens Gata 11

XL-BYGG Törners

Klangfärgsgatan 4C

Silvan AB

August Barks Gata 21

abi-TRÄ AB

Femvägsskälet 3


Fler som kan trä & träbyggnad i Västra Frölunda

Trancel Systems AB

Redegatan 7

Form o. Fason i Modellteknik

Klangfärgsgatan 23

Järn & Trä i Henån AB

Skogslundsgatan 10