Trä - Fakta och information om Trä
Trä i Nybro

Trä i Nybro

Totalt i Nybro finns det 9 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Nybro som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Nybro kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Nybro eller ännu fler i Småland är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Nybro är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Nybro

Bitus AB

Orreforsvägen 49

Nicita

Citrusvägen 10

Smurfit Kappa Sverige AB

Madesjövägen 21

C B Träteknik AB

Brunnsvägen 19

Skogstorps Svarveri AB

Skogstorp 110


Fler som kan trä & träbyggnad i Nybro

Smurfit Kappa LithoPac

Titanvägen 2

Bigso AB

Tallgölsgatan 4

Snickarjocke

Grönadalsgatan 11

Nybro Träteknik AB

Flyebovägen 11