Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Umeå

Trä i Umeå

Totalt i Umeå finns det 9 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Umeå som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Umeå kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Umeå eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Umeå är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Umeå

K-rauta Umeå

Lagervägen 5

901 37 Umeå

Beijer Byggmaterial AB

Rödbergsvägen 2

901 33 Umeå

Umpac AB

Formvägen 8

906 21 Umeå

Coop Forum

Formvägen 4

906 21 Umeå

Virkesmätning

Skeppargatan 1

904 31 Umeå


Fler som kan trä & träbyggnad i Umeå

Risberg Byggvaror i Umeå AB

Lärlingsgatan 15

904 22 Umeå

SSC Öhns Snickeri

Lillåvägen 5

904 26 Umeå

Kontorsvaruhuset

Spårvägen 10

901 31 Umeå

Papperspartner

Spårvägen 20

901 31 Umeå