Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Luleå

Trä i Luleå

Totalt i Luleå finns det 10 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Luleå som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Luleå kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Luleå eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Luleå är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Luleå

Coop Forum Örnäset

Rödkallens Väg 1

974 35 Luleå

Åkes Trätork AB

Parkvägen 6

972 53 Luleå

Englunds Såg & Hyvleri

Klubbvägen 155

975 92 Luleå

Bygma Gruppen AB

Bangårdsgatan 20

972 35 Luleå

Alviks Trä

Klemisvägen 11

975 93 Luleå


Fler som kan trä & träbyggnad i Luleå

BAC Såg & Hyvleri AB

Brändövägen 177

975 97 Luleå

Alent Drying AB

Sjötorpsvägen 30

975 95 Luleå

Ängesbysågen AB

Mossmyrvägen 70

975 98 Luleå

Nilssons Såg & Hyvleri, Hans

Ostibyvägen 4

975 92 Luleå

Bioenergi i Luleå AB

Uddebovägen 5

974 37 Luleå