Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Gävle

Trä i Gävle

Totalt i Gävle finns det 7 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Gävle som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Gävle kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Gävle eller ännu fler i Gästrikland är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Gävle är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Gävle

Kontorsvaruhuset

Ruddammsgatan 37

803 11 Gävle

Smurfit Kappa Sverige AB

Riggargatan 3

802 86 Gävle

Norrlandsvirke

Strömsbrovägen 45

803 09 Gävle

ÅF Industry AB

Norra Kungsgatan 5

803 20 Gävle

BillerudKorsnäs Skog

Korsnäs AB

801 81 Gävle


Fler som kan trä & träbyggnad i Gävle

Kontorsvaruhuset

Elektrikergatan 6

802 91 Gävle

Gävle Byggmarknad

Ingenjörsgatan 8

802 93 Gävle