Trä - Fakta och information om Trä
Trä i Skellefteå

Trä i Skellefteå

Totalt i Skellefteå finns det 7 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Skellefteå som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Skellefteå kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Skellefteå eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Skellefteå är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Skellefteå

Bygma Gruppen AB

Degerbyvägen 5

BYGGmax

Uppfinnarvägen 5

Flis & Trä Åkeri i Skellefteå AB

Lyckogränd 351

Kontorsvaruhuset

Norra Järnvägsgatan 52

Stenvalls Trä AB

Stationsgatan 22


Fler som kan trä & träbyggnad i Skellefteå

Xl Bygg Norra AB

Brogatan 30

Ssc Skellefteå AB

Lagergatan 1B