ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bäst på trä i Sverige
Trä - Fakta och information om Trä


Hitta virke och trävaror i Blekinge

Totalt finns det i Blekinge 20 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 11 orter. De orter i Blekinge som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Karlshamn

Asarum

Karlskrona

Lyckeby

Mörrum

Bra trä i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 39 företag som arbetar med trä och virke på 23 orter. De orter i Bohuslän som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Uddevalla

Stenungsund

Strömstad

Kungshamn

Kungälv

Bra trä i Dalarna

Totalt finns det i Dalarna 62 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 31 orter. De orter i Dalarna som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Mora

Leksand

Falun

Ludvika

Krylbo

Hitta virke och trävaror i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 16 företag som arbetar med trä och virke på 9 orter. De orter i Dalsland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Bengtsfors

Ed

Bäckefors

Billingsfors

Frändefors

Hitta virke och trävaror i Gotland

I Gotland finns det totalt 8 företag som arbetar med trä och virke på 3 orter. De orter i Gotland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Visby

Katthammarsvik

Hemse

Hitta virke och trävaror i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 18 företag som arbetar med trä och virke på 8 orter. De orter i Gästrikland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Gävle

Valbo

Sandviken

Järbo

Norrsundet

Hitta virke och trävaror i Halland

I Halland finns det totalt 50 företag som arbetar med trä och virke på 25 orter. De orter i Halland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Onsala

Bra trä i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 37 företag som arbetar med trä och virke på 19 orter. De orter i Hälsingland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Alfta

Edsbyn

Gnarp

Ljusdal

Söderhamn

Hitta virke och trävaror i Härjedalen

I Herjeådalen finns det totalt 2 företag som arbetar med trä och virke på 2 orter. De orter i Härjedalen som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Funäsdalen

Hede

Hitta virke och trävaror i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 33 företag som arbetar med trä och virke på 23 orter. Flest firmor som håller på med trä i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Hammerdal

Svenstavik

Brunflo

Gällö

Ingen inom trä i Lappland

I Lappland finns inget företag som håller på med trä och trävaror. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än trä och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta virke och trävaror i Medelpad

Totalt finns det i Medelpad 18 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 12 orter. Flest firmor som håller på med trä i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Ljungaverk

Timrå

Fagervik

Liden

Hitta virke och trävaror i Norrbotten

Totalt finns det i Norrbotten 50 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 25 orter. Flest firmor som håller på med trä i Norrbotten finns på följande orter:

Luleå

Piteå

Kalix

Boden

Haparanda

Hitta virke och trävaror i Närke

Totalt finns det i Närke 35 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 17 orter. De orter i Närke som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Örebro

Kumla

Karlskoga

Hallsberg

Nora

Hitta virke och trävaror i Skåne

I Skåne finns det totalt 100 företag som arbetar med trä och virke på 55 orter. De orter i Skåne som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Helsingborg

Malmö

Osby

Staffanstorp

Ängelholm

Bra trä i Småland

I Småland finns det totalt 181 företag som arbetar med trä och virke på 92 orter. De orter i Småland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Nybro

Jönköping

Nässjö

Vimmerby

Värnamo

Hitta virke och trävaror i Södermanland

I Södermanland finns det totalt 22 företag som arbetar med trä och virke på 12 orter. Flest firmor som håller på med trä i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Vingåker

Gnesta

Hitta virke och trävaror i Stockholms län

Totalt finns det i Stockholms län 96 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 38 orter. De orter i Stockholms län som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Stockholm

Åkersberga

Solna

Bromma

TäbyBra trä i Uppland

I Uppland finns det totalt 35 företag som arbetar med trä och virke på 16 orter. De orter i Uppland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Uppsala

Enköping

Tierp

Östhammar

Skutskär

Hitta virke och trävaror i Värmland

I Värmland finns det totalt 49 företag som arbetar med trä och virke på 26 orter. De orter i Värmland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Säffle

Sunne

Hitta virke och trävaror i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 53 företag som arbetar med trä och virke på 27 orter. Flest firmor som håller på med trä i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Norsjö

Malå

Boliden

Hitta virke och trävaror i Västergötland

Totalt finns det i Västergötland 154 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 77 orter. De orter i Västergötland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Göteborg

Västra Frölunda

Skövde

Töreboda

Borås

Bra trä i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 27 företag som arbetar med trä och virke på 14 orter. Flest firmor som håller på med trä i Västmanland finns på följande orter:

Västerås

Köping

Sala

Västerfärnebo

Heby

Hitta virke och trävaror i Ångermanland

Totalt finns det i Ångermanland 32 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 22 orter. De orter i Ångermanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Nyland

Sollefteå

Hitta virke och trävaror i Öland

Totalt finns det i Öland 6 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 3 orter. De orter i Öland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Färjestaden

Löttorp

Mörbylånga

Hitta virke och trävaror i Östergötland

Totalt finns det i Östergötland 52 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 23 orter. De orter i Östergötland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Norrköping

Linköping

Valdemarsvik

Linghem

Motala