Trä - Fakta och information om Trä


Hitta virke och trävaror i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 20 företag som arbetar med trä och virke på 11 orter. De orter i Blekinge som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Karlshamn

Asarum

Karlskrona

Lyckeby

Hitta virke och trävaror i Bohuslän

Totalt finns det i Bohuslän 39 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 23 orter. Flest firmor som håller på med trä i Bohuslän finns på följande orter:

Uddevalla

Stenungsund

Strömstad

Kungshamn

Bra trä i Dalarna

Totalt finns det i Dalarna 62 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 31 orter. De orter i Dalarna som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Mora

Leksand

Falun

Ludvika

Hitta virke och trävaror i Dalsland

Totalt finns det i Dalsland 16 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 9 orter. De orter i Dalsland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Bengtsfors

Ed

Bäckefors

Billingsfors

Hitta virke och trävaror i Gotland

Totalt finns det i Gotland 8 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 3 orter. Flest firmor som håller på med trä i Gotland finns på följande orter:

Visby

Katthammarsvik

Hemse

Hitta virke och trävaror i Gästrikland

Totalt finns det i Gästrikland 18 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 8 orter. De orter i Gästrikland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Gävle

Valbo

Sandviken

Järbo

Hitta virke och trävaror i Halland

Totalt finns det i Halland 50 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 25 orter. De orter i Halland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Bra trä i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 37 företag som arbetar med trä och virke på 19 orter. De orter i Hälsingland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Alfta

Edsbyn

Gnarp

Ljusdal

Hitta virke och trävaror i Härjedalen

I Herjeådalen finns det totalt 2 företag som arbetar med trä och virke på 2 orter. De orter i Härjedalen som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Funäsdalen

Hede

Hitta virke och trävaror i Jämtland

Totalt finns det i Jämtland 33 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 23 orter. De orter i Jämtland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Östersund

Hammerdal

Svenstavik

Brunflo

Ingen inom trä i Lappland

I Lappland finns inget företag som håller på med trä och trävaror. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än trä och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra trä i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 18 företag som arbetar med trä och virke på 12 orter. Flest firmor som håller på med trä i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Ljungaverk

Timrå

Fagervik

Hitta virke och trävaror i Norrbotten

Totalt finns det i Norrbotten 50 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 25 orter. Flest firmor som håller på med trä i Norrbotten finns på följande orter:

Luleå

Piteå

Kalix

BodenBra trä i Närke

I Närke finns det totalt 35 företag som arbetar med trä och virke på 17 orter. De orter i Närke som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Örebro

Kumla

Karlskoga

Hallsberg

Hitta virke och trävaror i Skåne

Totalt finns det i Skåne 100 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 55 orter. De orter i Skåne som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Helsingborg

Malmö

Osby

Staffanstorp

Bra trä i Småland

Totalt finns det i Småland 181 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 92 orter. De orter i Småland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Nybro

Jönköping

Nässjö

Vimmerby

Bra trä i Sörmland

Totalt finns det i Sörmland 22 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 12 orter. Flest firmor som håller på med trä i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Vingåker

Hitta virke och trävaror i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 96 företag som arbetar med trä och virke på 38 orter. De orter i Stockholms län som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Stockholm

Åkersberga

Solna

Bromma

Hitta virke och trävaror i Uppland

Totalt finns det i Uppland 35 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 16 orter. Flest firmor som håller på med trä i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Tierp

Östhammar

Hitta virke och trävaror i Värmland

I Värmland finns det totalt 49 företag som arbetar med trä och virke på 26 orter. De orter i Värmland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Säffle

Bra trä i Västerbotten

Totalt finns det i Västerbotten 53 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 27 orter. Flest firmor som håller på med trä i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Norsjö

Malå

Bra trä i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 154 företag som arbetar med trä och virke på 77 orter. De orter i Västergötland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Göteborg

Västra Frölunda

Skövde

Töreboda

Bra trä i Västmanland

Totalt finns det i Västmanland 27 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 14 orter. Flest firmor som håller på med trä i Västmanland finns på följande orter:

Västerås

Köping

Sala

Västerfärnebo

Hitta virke och trävaror i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 32 företag som arbetar med trä och virke på 22 orter. De orter i Ångermanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Nyland

Hitta virke och trävaror i Öland

Totalt finns det i Öland 6 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 3 orter. De orter i Öland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Färjestaden

Löttorp

Mörbylånga

Bra trä i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 52 företag som arbetar med trä och virke på 23 orter. De orter i Östergötland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Norrköping

Linköping

Valdemarsvik

Linghem