Trä - Fakta och information om Trä


Bra trä i Blekinge

Totalt finns det i Blekinge 20 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 11 orter. Flest firmor som håller på med trä i Blekinge finns på följande orter:

Karlshamn

Asarum

Karlskrona

Lyckeby

Mörrum

Ronneby

Bra trä i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 39 företag som arbetar med trä och virke på 23 orter. Flest firmor som håller på med trä i Bohuslän finns på följande orter:

Uddevalla

Stenungsund

Strömstad

Kungshamn

Kungälv

Brastad

Hitta virke och trävaror i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 62 företag som arbetar med trä och virke på 31 orter. Flest firmor som håller på med trä i Dalarna finns på följande orter:

Mora

Leksand

Falun

Ludvika

Krylbo

Älvdalen

Hitta virke och trävaror i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 16 företag som arbetar med trä och virke på 9 orter. Flest firmor som håller på med trä i Dalsland finns på följande orter:

Bengtsfors

Ed

Bäckefors

Billingsfors

Frändefors

Dals Långed

Bra trä i Gotland

Totalt finns det i Gotland 8 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 3 orter. Flest firmor som håller på med trä i Gotland finns på följande orter:

Visby

Katthammarsvik

Hemse

Bra trä i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 18 företag som arbetar med trä och virke på 8 orter. Flest firmor som håller på med trä i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Valbo

Sandviken

Järbo

Norrsundet

Torsåker

Hitta virke och trävaror i Halland

I Halland finns det totalt 50 företag som arbetar med trä och virke på 25 orter. Flest firmor som håller på med trä i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Onsala

Fjärås

Hitta virke och trävaror i Hälsingland

Totalt finns det i Hälsingland 37 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 19 orter. De orter i Hälsingland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Alfta

Edsbyn

Gnarp

Ljusdal

Söderhamn

Hassela

Bra trä i Härjedalen

Totalt finns det i Härjedalen 2 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 2 orter. De orter i Härjedalen som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Funäsdalen

Hede

Bra trä i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 33 företag som arbetar med trä och virke på 23 orter. De orter i Jämtland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Östersund

Hammerdal

Svenstavik

Brunflo

Gällö

Hallen

Ingen inom trä i Lappland

I Lappland finns inget företag som håller på med trä och trävaror. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än trä och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.Hitta virke och trävaror i Medelpad

Totalt finns det i Medelpad 18 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 12 orter. De orter i Medelpad som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Sundsvall

Ljungaverk

Timrå

Fagervik

Liden

Alby

Hitta virke och trävaror i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 50 företag som arbetar med trä och virke på 25 orter. De orter i Norrbotten som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Luleå

Piteå

Kalix

Boden

Haparanda

Kiruna

Bra trä i Närke

Totalt finns det i Närke 35 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 17 orter. Flest firmor som håller på med trä i Närke finns på följande orter:

Örebro

Kumla

Karlskoga

Hallsberg

Nora

Fjugesta

Hitta virke och trävaror i Skåne

I Skåne finns det totalt 100 företag som arbetar med trä och virke på 55 orter. Flest firmor som håller på med trä i Skåne finns på följande orter:

Helsingborg

Malmö

Osby

Staffanstorp

Ängelholm

Ystad

Hitta virke och trävaror i Småland

I Småland finns det totalt 181 företag som arbetar med trä och virke på 92 orter. De orter i Småland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Nybro

Jönköping

Nässjö

Vimmerby

Värnamo

Ljungby

Bra trä i Sörmland

Totalt finns det i Sörmland 22 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 12 orter. De orter i Södermanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Vingåker

Gnesta

Sköldinge

Bra trä i Stockholms län

Totalt finns det i Stockholms län 96 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 38 orter. Flest firmor som håller på med trä i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Åkersberga

Solna

Bromma

Täby

Hägersten

Hitta virke och trävaror i Uppland

I Uppland finns det totalt 35 företag som arbetar med trä och virke på 16 orter. De orter i Uppland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Uppsala

Enköping

Tierp

Östhammar

Skutskär

Fjärdhundra

Bra trä i Värmland

Totalt finns det i Värmland 49 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 26 orter. De orter i Värmland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Säffle

Sunne

Torsby

Bra trä i Västerbotten

Totalt finns det i Västerbotten 53 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 27 orter. De orter i Västerbotten som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Umeå

Skellefteå

Norsjö

Malå

Boliden

Dorotea

Hitta virke och trävaror i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 154 företag som arbetar med trä och virke på 77 orter. Flest firmor som håller på med trä i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Västra Frölunda

Skövde

Töreboda

Borås

Falköping

Hitta virke och trävaror i Västmanland

Totalt finns det i Västmanland 27 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 14 orter. De orter i Västmanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Västerås

Köping

Sala

Västerfärnebo

Heby

Möklinta

Bra trä i Ångermanland

Totalt finns det i Ångermanland 32 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 22 orter. Flest firmor som håller på med trä i Ångermanland finns på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Nyland

Sollefteå

Bredbyn

Bra trä i Öland

I Öland finns det totalt 6 företag som arbetar med trä och virke på 3 orter. Flest firmor som håller på med trä i Öland finns på följande orter:

Färjestaden

Löttorp

Mörbylånga

Bra trä i Östergötland

Totalt finns det i Östergötland 52 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 23 orter. Flest firmor som håller på med trä i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Valdemarsvik

Linghem

Motala

Åtvidaberg