Trä - Fakta och information om Trä
Bra trä i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 20 företag som arbetar med trä och virke på 11 orter. De orter i Blekinge som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Karlshamn

Asarum

Karlskrona

Lyckeby

Mörrum

Hitta virke och trävaror i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 39 företag som arbetar med trä och virke på 23 orter. Flest firmor som håller på med trä i Bohuslän finns på följande orter:

Uddevalla

Stenungsund

Strömstad

Kungshamn

Kungälv

Bra trä i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 62 företag som arbetar med trä och virke på 31 orter. De orter i Dalarna som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Mora

Leksand

Falun

Ludvika

Krylbo

Hitta virke och trävaror i Dalsland

Totalt finns det i Dalsland 16 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 9 orter. De orter i Dalsland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Bengtsfors

Ed

Bäckefors

Billingsfors

Frändefors

Hitta virke och trävaror i Gotland

Totalt finns det i Gotland 8 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 3 orter. Flest firmor som håller på med trä i Gotland finns på följande orter:

Visby

Katthammarsvik

Hemse

Hitta virke och trävaror i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 18 företag som arbetar med trä och virke på 8 orter. De orter i Gästrikland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Gävle

Valbo

Sandviken

Järbo

Norrsundet

Hitta virke och trävaror i Halland

Totalt finns det i Halland 50 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 25 orter. De orter i Halland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Onsala

Bra trä i Hälsingland

Totalt finns det i Hälsingland 37 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 19 orter. De orter i Hälsingland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Alfta

Edsbyn

Gnarp

Ljusdal

Söderhamn

Hitta virke och trävaror i Härjedalen

Totalt finns det i Herjeådalen 2 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 2 orter. De orter i Härjedalen som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Funäsdalen

Hede

Hitta virke och trävaror i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 33 företag som arbetar med trä och virke på 23 orter. De orter i Jämtland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Östersund

Hammerdal

Svenstavik

Brunflo

Gällö

Ingen inom trä i Lappland

I Lappland finns inget företag som håller på med trä och trävaror. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än trä och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra trä i Medelpad

Totalt finns det i Medelpad 18 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 12 orter. Flest firmor som håller på med trä i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Ljungaverk

Timrå

Fagervik

Liden

Hitta virke och trävaror i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 50 företag som arbetar med trä och virke på 25 orter. Flest firmor som håller på med trä i Norrbotten finns på följande orter:

Luleå

Piteå

Kalix

Boden

Haparanda

Hitta virke och trävaror i Närke

Totalt finns det i Närke 35 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 17 orter. Flest firmor som håller på med trä i Närke finns på följande orter:

Örebro

Kumla

Karlskoga

Hallsberg

NoraBra trä i Skåne

I Skåne finns det totalt 100 företag som arbetar med trä och virke på 55 orter. De orter i Skåne som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Helsingborg

Malmö

Osby

Staffanstorp

Ängelholm

Hitta virke och trävaror i Småland

Totalt finns det i Småland 181 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 92 orter. Flest firmor som håller på med trä i Småland finns på följande orter:

Nybro

Jönköping

Nässjö

Vimmerby

Värnamo

Hitta virke och trävaror i Södermanland

Totalt finns det i Sörmland 22 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 12 orter. De orter i Södermanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Vingåker

Gnesta

Bra trä i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 96 företag som arbetar med trä och virke på 38 orter. De orter i Stockholms län som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Stockholm

Åkersberga

Solna

Bromma

Täby

Bra trä i Uppland

I Uppland finns det totalt 35 företag som arbetar med trä och virke på 16 orter. Flest firmor som håller på med trä i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Tierp

Östhammar

Skutskär

Hitta virke och trävaror i Värmland

Totalt finns det i Värmland 49 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 26 orter. De orter i Värmland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Säffle

Sunne

Hitta virke och trävaror i Västerbotten

Totalt finns det i Västerbotten 53 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 27 orter. De orter i Västerbotten som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Umeå

Skellefteå

Norsjö

Malå

Boliden

Bra trä i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 154 företag som arbetar med trä och virke på 77 orter. De orter i Västergötland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Göteborg

Västra Frölunda

Skövde

Töreboda

Borås

Bra trä i Västmanland

Totalt finns det i Västmanland 27 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 14 orter. Flest firmor som håller på med trä i Västmanland finns på följande orter:

Västerås

Köping

Sala

Västerfärnebo

Heby

Bra trä i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 32 företag som arbetar med trä och virke på 22 orter. De orter i Ångermanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Nyland

Sollefteå

Bra trä i Öland

I Öland finns det totalt 6 företag som arbetar med trä och virke på 3 orter. De orter i Öland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Färjestaden

Löttorp

Mörbylånga

Hitta virke och trävaror i Östergötland

Totalt finns det i Östergötland 52 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 23 orter. Flest firmor som håller på med trä i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Valdemarsvik

Linghem

Motala