Trä - Fakta och information om Trä


Hitta virke och trävaror i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 20 företag som arbetar med trä och virke på 11 orter. De orter i Blekinge som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Karlshamn

Asarum

Karlskrona

Lyckeby

Mörrum

Hitta virke och trävaror i Bohuslän

Totalt finns det i Bohuslän 39 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 23 orter. De orter i Bohuslän som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Uddevalla

Stenungsund

Strömstad

Kungshamn

Kungälv

Hitta virke och trävaror i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 62 företag som arbetar med trä och virke på 31 orter. De orter i Dalarna som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Mora

Leksand

Falun

Ludvika

Krylbo

Bra trä i Dalsland

Totalt finns det i Dalsland 16 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 9 orter. Flest firmor som håller på med trä i Dalsland finns på följande orter:

Bengtsfors

Ed

Bäckefors

Billingsfors

Frändefors

Hitta virke och trävaror i Gotland

Totalt finns det i Gotland 8 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 3 orter. De orter i Gotland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Visby

Katthammarsvik

Hemse

Bra trä i Gästrikland

Totalt finns det i Gästrikland 18 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 8 orter. Flest firmor som håller på med trä i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Valbo

Sandviken

Järbo

Norrsundet

Bra trä i Halland

Totalt finns det i Halland 50 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 25 orter. Flest firmor som håller på med trä i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Onsala

Hitta virke och trävaror i Hälsingland

Totalt finns det i Hälsingland 37 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 19 orter. De orter i Hälsingland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Alfta

Edsbyn

Gnarp

Ljusdal

Söderhamn

Bra trä i Herjeådalen

Totalt finns det i Herjeådalen 2 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 2 orter. Flest firmor som håller på med trä i Härjedalen finns på följande orter:

Funäsdalen

Hede

Hitta virke och trävaror i Jämtland

Totalt finns det i Jämtland 33 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 23 orter. Flest firmor som håller på med trä i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Hammerdal

Svenstavik

Brunflo

Gällö

Ingen inom trä i Lappland

I Lappland finns inget företag som håller på med trä och trävaror. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än trä och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra trä i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 18 företag som arbetar med trä och virke på 12 orter. De orter i Medelpad som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Sundsvall

Ljungaverk

Timrå

Fagervik

Liden

Bra trä i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 50 företag som arbetar med trä och virke på 25 orter. De orter i Norrbotten som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Luleå

Piteå

Kalix

Boden

Haparanda

Hitta virke och trävaror i Närke

I Närke finns det totalt 35 företag som arbetar med trä och virke på 17 orter. De orter i Närke som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Örebro

Kumla

Karlskoga

Hallsberg

NoraHitta virke och trävaror i Skåne

Totalt finns det i Skåne 100 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 55 orter. De orter i Skåne som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Helsingborg

Malmö

Osby

Staffanstorp

Ängelholm

Hitta virke och trävaror i Småland

Totalt finns det i Småland 181 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 92 orter. De orter i Småland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Nybro

Jönköping

Nässjö

Vimmerby

Värnamo

Bra trä i Södermanland

Totalt finns det i Södermanland 22 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 12 orter. De orter i Södermanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Vingåker

Gnesta

Hitta virke och trävaror i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 96 företag som arbetar med trä och virke på 38 orter. De orter i Stockholms län som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Stockholm

Åkersberga

Solna

Bromma

Täby

Hitta virke och trävaror i Uppland

Totalt finns det i Uppland 35 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 16 orter. De orter i Uppland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Uppsala

Enköping

Tierp

Östhammar

Skutskär

Bra trä i Värmland

Totalt finns det i Värmland 49 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 26 orter. Flest firmor som håller på med trä i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Säffle

Sunne

Bra trä i Västerbotten

Totalt finns det i Västerbotten 53 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 27 orter. De orter i Västerbotten som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Umeå

Skellefteå

Norsjö

Malå

Boliden

Hitta virke och trävaror i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 154 företag som arbetar med trä och virke på 77 orter. De orter i Västergötland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Göteborg

Västra Frölunda

Skövde

Töreboda

Borås

Hitta virke och trävaror i Västmanland

Totalt finns det i Västmanland 27 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 14 orter. Flest firmor som håller på med trä i Västmanland finns på följande orter:

Västerås

Köping

Sala

Västerfärnebo

Heby

Hitta virke och trävaror i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 32 företag som arbetar med trä och virke på 22 orter. De orter i Ångermanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Nyland

Sollefteå

Bra trä i Öland

I Öland finns det totalt 6 företag som arbetar med trä och virke på 3 orter. Flest firmor som håller på med trä i Öland finns på följande orter:

Färjestaden

Löttorp

Mörbylånga

Bra trä i Östergötland

Totalt finns det i Östergötland 52 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 23 orter. De orter i Östergötland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Norrköping

Linköping

Valdemarsvik

Linghem

Motala