Trä - Fakta och information om Trä


Hitta virke och trävaror i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 20 företag som arbetar med trä och virke på 11 orter. Flest firmor som håller på med trä i Blekinge finns på följande orter:

Karlshamn

Asarum

Karlskrona

Bra trä i Bohuslän

Totalt finns det i Bohuslän 39 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 23 orter. Flest firmor som håller på med trä i Bohuslän finns på följande orter:

Uddevalla

Stenungsund

Strömstad

Bra trä i Dalarna

Totalt finns det i Dalarna 62 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 31 orter. De orter i Dalarna som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Mora

Leksand

Falun

Hitta virke och trävaror i Dalsland

Totalt finns det i Dalsland 16 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 9 orter. Flest firmor som håller på med trä i Dalsland finns på följande orter:

Bengtsfors

Ed

Bäckefors

Hitta virke och trävaror i Gotland

I Gotland finns det totalt 8 företag som arbetar med trä och virke på 3 orter. Flest firmor som håller på med trä i Gotland finns på följande orter:

Visby

Katthammarsvik

Hemse

Hitta virke och trävaror i Gästrikland

Totalt finns det i Gästrikland 18 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 8 orter. Flest firmor som håller på med trä i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Valbo

Sandviken

Hitta virke och trävaror i Halland

Totalt finns det i Halland 50 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 25 orter. Flest firmor som håller på med trä i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Bra trä i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 37 företag som arbetar med trä och virke på 19 orter. Flest firmor som håller på med trä i Hälsingland finns på följande orter:

Alfta

Edsbyn

Gnarp

Bra trä i Härjedalen

I Härjedalen finns det totalt 2 företag som arbetar med trä och virke på 2 orter. De orter i Härjedalen som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Funäsdalen

Hede

Hitta virke och trävaror i Jämtland

Totalt finns det i Jämtland 33 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 23 orter. De orter i Jämtland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Östersund

Hammerdal

Svenstavik

Ingen inom trä i Lappland

I Lappland finns inget företag som håller på med trä och trävaror. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än trä och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta virke och trävaror i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 18 företag som arbetar med trä och virke på 12 orter. De orter i Medelpad som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Sundsvall

Ljungaverk

Timrå

Hitta virke och trävaror i Norrbotten

Totalt finns det i Norrbotten 50 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 25 orter. De orter i Norrbotten som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Luleå

Piteå

Kalix

Hitta virke och trävaror i Närke

I Närke finns det totalt 35 företag som arbetar med trä och virke på 17 orter. Flest firmor som håller på med trä i Närke finns på följande orter:

Örebro

Kumla

Karlskoga

Bra trä i Skåne

Totalt finns det i Skåne 100 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 55 orter. De orter i Skåne som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Helsingborg

Malmö

Osby

Bra trä i Småland

Totalt finns det i Småland 181 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 92 orter. Flest firmor som håller på med trä i Småland finns på följande orter:

Nybro

Jönköping

Nässjö

Hitta virke och trävaror i Södermanland

I Sörmland finns det totalt 22 företag som arbetar med trä och virke på 12 orter. De orter i Södermanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Hitta virke och trävaror i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 96 företag som arbetar med trä och virke på 38 orter. Flest firmor som håller på med trä i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Åkersberga

Solna

Bra trä i Uppland

Totalt finns det i Uppland 35 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 16 orter. Flest firmor som håller på med trä i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Tierp

Bra trä i Värmland

I Värmland finns det totalt 49 företag som arbetar med trä och virke på 26 orter. De orter i Värmland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Karlstad

Kristinehamn

ArvikaHitta virke och trävaror i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 53 företag som arbetar med trä och virke på 27 orter. De orter i Västerbotten som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Umeå

Skellefteå

Norsjö

Hitta virke och trävaror i Västergötland

Totalt finns det i Västergötland 154 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 77 orter. Flest firmor som håller på med trä i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Västra Frölunda

Skövde

Bra trä i Västmanland

Totalt finns det i Västmanland 27 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 14 orter. De orter i Västmanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Västerås

Köping

Sala

Hitta virke och trävaror i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 32 företag som arbetar med trä och virke på 22 orter. Flest firmor som håller på med trä i Ångermanland finns på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Hitta virke och trävaror i Öland

Totalt finns det i Öland 6 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 3 orter. Flest firmor som håller på med trä i Öland finns på följande orter:

Färjestaden

Löttorp

Mörbylånga

Hitta virke och trävaror i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 52 företag som arbetar med trä och virke på 23 orter. Flest firmor som håller på med trä i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Valdemarsvik