Trä - Fakta och information om Trä


Hitta virke och trävaror i Blekinge

Totalt finns det i Blekinge 20 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 11 orter. De orter i Blekinge som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Karlshamn

Asarum

Karlskrona

Lyckeby

Hitta virke och trävaror i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 39 företag som arbetar med trä och virke på 23 orter. De orter i Bohuslän som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Uddevalla

Stenungsund

Strömstad

Kungshamn

Bra trä i Dalarna

Totalt finns det i Dalarna 62 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 31 orter. Flest firmor som håller på med trä i Dalarna finns på följande orter:

Mora

Leksand

Falun

Ludvika

Bra trä i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 16 företag som arbetar med trä och virke på 9 orter. Flest firmor som håller på med trä i Dalsland finns på följande orter:

Bengtsfors

Ed

Bäckefors

Billingsfors

Hitta virke och trävaror i Gotland

I Gotland finns det totalt 8 företag som arbetar med trä och virke på 3 orter. De orter i Gotland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Visby

Katthammarsvik

Hemse

Bra trä i Gästrikland

Totalt finns det i Gästrikland 18 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 8 orter. Flest firmor som håller på med trä i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Valbo

Sandviken

Järbo

Bra trä i Halland

I Halland finns det totalt 50 företag som arbetar med trä och virke på 25 orter. Flest firmor som håller på med trä i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Hitta virke och trävaror i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 37 företag som arbetar med trä och virke på 19 orter. De orter i Hälsingland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Alfta

Edsbyn

Gnarp

Ljusdal

Hitta virke och trävaror i Härjedalen

I Härjedalen finns det totalt 2 företag som arbetar med trä och virke på 2 orter. Flest firmor som håller på med trä i Härjedalen finns på följande orter:

Funäsdalen

Hede

Hitta virke och trävaror i Jämtland

Totalt finns det i Jämtland 33 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 23 orter. Flest firmor som håller på med trä i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Hammerdal

Svenstavik

Brunflo

Ingen inom trä i Lappland

I Lappland finns inget företag som håller på med trä och trävaror. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än trä och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra trä i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 18 företag som arbetar med trä och virke på 12 orter. De orter i Medelpad som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Sundsvall

Ljungaverk

Timrå

Fagervik

Hitta virke och trävaror i Norrbotten

Totalt finns det i Norrbotten 50 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 25 orter. De orter i Norrbotten som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Luleå

Piteå

Kalix

BodenBra trä i Närke

Totalt finns det i Närke 35 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 17 orter. Flest firmor som håller på med trä i Närke finns på följande orter:

Örebro

Kumla

Karlskoga

Hallsberg

Hitta virke och trävaror i Skåne

I Skåne finns det totalt 100 företag som arbetar med trä och virke på 55 orter. Flest firmor som håller på med trä i Skåne finns på följande orter:

Helsingborg

Malmö

Osby

Staffanstorp

Hitta virke och trävaror i Småland

I Småland finns det totalt 181 företag som arbetar med trä och virke på 92 orter. De orter i Småland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Nybro

Jönköping

Nässjö

Vimmerby

Bra trä i Sörmland

I Sörmland finns det totalt 22 företag som arbetar med trä och virke på 12 orter. De orter i Södermanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Vingåker

Hitta virke och trävaror i Stockholms län

Totalt finns det i Stockholms län 96 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 38 orter. De orter i Stockholms län som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Stockholm

Åkersberga

Solna

Bromma

Hitta virke och trävaror i Uppland

Totalt finns det i Uppland 35 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 16 orter. De orter i Uppland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Uppsala

Enköping

Tierp

Östhammar

Hitta virke och trävaror i Värmland

I Värmland finns det totalt 49 företag som arbetar med trä och virke på 26 orter. Flest firmor som håller på med trä i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Säffle

Bra trä i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 53 företag som arbetar med trä och virke på 27 orter. De orter i Västerbotten som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Umeå

Skellefteå

Norsjö

Malå

Bra trä i Västergötland

Totalt finns det i Västergötland 154 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 77 orter. Flest firmor som håller på med trä i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Västra Frölunda

Skövde

Töreboda

Bra trä i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 27 företag som arbetar med trä och virke på 14 orter. De orter i Västmanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Västerås

Köping

Sala

Västerfärnebo

Hitta virke och trävaror i Ångermanland

Totalt finns det i Ångermanland 32 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 22 orter. De orter i Ångermanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Nyland

Bra trä i Öland

Totalt finns det i Öland 6 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 3 orter. Flest firmor som håller på med trä i Öland finns på följande orter:

Färjestaden

Löttorp

Mörbylånga

Bra trä i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 52 företag som arbetar med trä och virke på 23 orter. Flest firmor som håller på med trä i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Valdemarsvik

Linghem