Trä - Fakta och information om Trä


Hitta virke och trävaror i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 20 företag som arbetar med trä och virke på 11 orter. Flest firmor som håller på med trä i Blekinge finns på följande orter:

Karlshamn

Asarum

Karlskrona

Lyckeby

Mörrum

Ronneby

Bra trä i Bohuslän

Totalt finns det i Bohuslän 39 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 23 orter. Flest firmor som håller på med trä i Bohuslän finns på följande orter:

Uddevalla

Stenungsund

Strömstad

Kungshamn

Kungälv

Brastad

Hitta virke och trävaror i Dalarna

Totalt finns det i Dalarna 62 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 31 orter. Flest firmor som håller på med trä i Dalarna finns på följande orter:

Mora

Leksand

Falun

Ludvika

Krylbo

Älvdalen

Bra trä i Dalsland

Totalt finns det i Dalsland 16 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 9 orter. De orter i Dalsland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Bengtsfors

Ed

Bäckefors

Billingsfors

Frändefors

Dals Långed

Bra trä i Gotland

Totalt finns det i Gotland 8 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 3 orter. Flest firmor som håller på med trä i Gotland finns på följande orter:

Visby

Katthammarsvik

Hemse

Bra trä i Gästrikland

Totalt finns det i Gästrikland 18 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 8 orter. De orter i Gästrikland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Gävle

Valbo

Sandviken

Järbo

Norrsundet

Torsåker

Bra trä i Halland

Totalt finns det i Halland 50 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 25 orter. De orter i Halland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Onsala

Fjärås

Hitta virke och trävaror i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 37 företag som arbetar med trä och virke på 19 orter. Flest firmor som håller på med trä i Hälsingland finns på följande orter:

Alfta

Edsbyn

Gnarp

Ljusdal

Söderhamn

Hassela

Bra trä i Herjeådalen

I Herjeådalen finns det totalt 2 företag som arbetar med trä och virke på 2 orter. De orter i Härjedalen som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Funäsdalen

Hede

Hitta virke och trävaror i Jämtland

Totalt finns det i Jämtland 33 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 23 orter. De orter i Jämtland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Östersund

Hammerdal

Svenstavik

Brunflo

Gällö

Hallen

Ingen inom trä i Lappland

I Lappland finns inget företag som håller på med trä och trävaror. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än trä och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta virke och trävaror i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 18 företag som arbetar med trä och virke på 12 orter. De orter i Medelpad som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Sundsvall

Ljungaverk

Timrå

Fagervik

Liden

Alby

Bra trä i Norrbotten

Totalt finns det i Norrbotten 50 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 25 orter. Flest firmor som håller på med trä i Norrbotten finns på följande orter:

Luleå

Piteå

Kalix

Boden

Haparanda

Kiruna

Bra trä i Närke

I Närke finns det totalt 35 företag som arbetar med trä och virke på 17 orter. Flest firmor som håller på med trä i Närke finns på följande orter:

Örebro

Kumla

Karlskoga

Hallsberg

Nora

Fjugesta

Hitta virke och trävaror i Skåne

Totalt finns det i Skåne 100 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 55 orter. Flest firmor som håller på med trä i Skåne finns på följande orter:

Helsingborg

Malmö

Osby

Staffanstorp

Ängelholm

YstadBra trä i Småland

Totalt finns det i Småland 181 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 92 orter. Flest firmor som håller på med trä i Småland finns på följande orter:

Nybro

Jönköping

Nässjö

Vimmerby

Värnamo

Ljungby

Bra trä i Sörmland

Totalt finns det i Sörmland 22 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 12 orter. De orter i Södermanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Vingåker

Gnesta

Sköldinge

Hitta virke och trävaror i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 96 företag som arbetar med trä och virke på 38 orter. Flest firmor som håller på med trä i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Åkersberga

Solna

Bromma

Täby

Hägersten

Hitta virke och trävaror i Uppland

Totalt finns det i Uppland 35 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 16 orter. De orter i Uppland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Uppsala

Enköping

Tierp

Östhammar

Skutskär

Fjärdhundra

Bra trä i Värmland

I Värmland finns det totalt 49 företag som arbetar med trä och virke på 26 orter. De orter i Värmland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Säffle

Sunne

Torsby

Bra trä i Västerbotten

Totalt finns det i Västerbotten 53 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 27 orter. De orter i Västerbotten som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Umeå

Skellefteå

Norsjö

Malå

Boliden

Dorotea

Hitta virke och trävaror i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 154 företag som arbetar med trä och virke på 77 orter. Flest firmor som håller på med trä i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Västra Frölunda

Skövde

Töreboda

Borås

Falköping

Hitta virke och trävaror i Västmanland

Totalt finns det i Västmanland 27 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 14 orter. De orter i Västmanland som har flest företag och firmor somär duktiga på trä eller de som kan hjälpa till att hitta det bästa träet för dig är.

Västerås

Köping

Sala

Västerfärnebo

Heby

Möklinta

Hitta virke och trävaror i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 32 företag som arbetar med trä och virke på 22 orter. Flest firmor som håller på med trä i Ångermanland finns på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Nyland

Sollefteå

Bredbyn

Hitta virke och trävaror i Öland

Totalt finns det i Öland 6 byggvarufirmor som är duktiga på trä och trävaror fördelade på 3 orter. Flest firmor som håller på med trä i Öland finns på följande orter:

Färjestaden

Löttorp

Mörbylånga

Bra trä i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 52 företag som arbetar med trä och virke på 23 orter. Flest firmor som håller på med trä i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Valdemarsvik

Linghem

Motala

Åtvidaberg