Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Karlshamn

Trä i Karlshamn

Totalt i Karlshamn finns det 4 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Karlshamn som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Karlshamn kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Karlshamn eller ännu fler i Blekinge är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Karlshamn är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Karlshamn

Coop Forum

Strömmavägen 1

374 32 Karlshamn

Beijer Byggmaterial AB

Oljehamnsvägen 247

374 31 Karlshamn

Tubbaryd Trävaru AB

Västervångvägen 5

374 33 Karlshamn

Byggnetto i Sverige AB

Sternövägen 73

374 33 Karlshamn