Trä - Fakta och information om Trä
Trä i Uddevalla

Trä i Uddevalla

Totalt i Uddevalla finns det 6 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Uddevalla som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Uddevalla kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Uddevalla eller ännu fler i Bohuslän är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Uddevalla är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Uddevalla

Beijer Byggmaterial AB

Bräckevägen 3

VimmerbyHus

Södra Drottninggatan 19A

Uddevalla Hyvleri HB

Stureholmsvägen 10

Coop Forum

Torps Köpcentrum

Serikett AB

Museigatan 2


Fler som kan trä & träbyggnad i Uddevalla

Hansson & Russberg AB

Kurödsvägen 7