Trä - Fakta och information om Trä
Trä - Stora Enso Publication Paper Kvarnsvedens bruk

Trä hos Stora Enso Publication Paper Kvarnsvedens bruk i Borlänge

I Borlänge finns det 2 byggfirmor som säljer trä och virke varav Stora Enso Publication Paper Kvarnsvedens bruk är en av dem. Då både pris på trät och utbudet av trävaror kan variera när handlar trä och det kan därför vara bra att undersöka med andra byggvaruhus eller sågverk som erbjuder trä och träprodukter i Borlänge eller på andra orter i Dalarna.

Innan du kontaktar en byggfirma för att köpa ett trägolv, virke eller andra trävaror bör du ha undersökt vilken typ av trä och träslag som passar bäst för ditt ändamål. Viss vägledning om trä och trämaterial kan du hitta genom att besöka Stora Enso Publication Paper Kvarnsvedens bruk eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera träföretag som säljer limträbalkar och andra varor i trä på samma ort som Stora Enso Publication Paper Kvarnsvedens bruk kan det vara lönande att undersöka pris och utbud hos minst två av företagen. Börja dock med att kontakta Stora Enso Publication Paper Kvarnsvedens bruk eftersom de är bra på trä.
Bäst är att kontakta Stora Enso Publication Paper Kvarnsvedens bruk för att diskutera trä och byggnadsmaterial på följande sätt:


Stora Enso Publication Paper Kvarnsvedens bruk

Stora Enso Kvarnsveden AB

781 83 Borlänge