Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Leksand

Trä i Leksand

Totalt i Leksand finns det 6 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Leksand som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Leksand kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Leksand eller ännu fler i Dalarna är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Leksand är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Leksand

Aktiebolaget Une-Produkter

Norsbro Sågmyravägen 30

793 30 Leksand

Bergkvist-Insjön Trävaror AB

Norsbro Sågmyravägen 34

793 30 Leksand

AB Karl Hedin Bygghandel

Järnavägen 11

793 33 Leksand

Björkbergs Produkter HB

Björkberg 5

793 90 Leksand

Hjortnäs Trä & Bygg

Hjortnäs Bygattu 39

793 90 Leksand


Fler som kan trä & träbyggnad i Leksand

Proos Trä & Smide

Björkberg Skarpåkersgattu 2

793 90 Leksand