Trä - Fakta och information om Trä
Trä i Visby

Trä i Visby

Totalt i Visby finns det 5 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Visby som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Visby kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Visby eller ännu fler i Gotland är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Visby är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Visby

Snicken

Österbyväg 30

Österby Brädgård AB

Österbyväg 28

BYGGmax

Färjeleden 5

Skäggstäde Såg & Hyvleri

Källunge Skäggstäde 210

XL-BYGG KG Ahlqvist

Södervärnsgatan 21