Trä - Fakta och information om Trä
Trä i Alfta

Trä i Alfta

Totalt i Alfta finns det 4 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Alfta som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Alfta kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Alfta eller ännu fler i Hälsingland är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Alfta är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Alfta

Nefab Teknik AB

Nordgrens Väg 5

Nordanå Trä AB

Storsveden 330

BillerudKorsnäs AB Skog

Långgatan 55

DalaHelsinge Skog AB

Långgatan 57