Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Sundsvall

Trä i Sundsvall

Totalt i Sundsvall finns det 5 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Sundsvall som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Sundsvall kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Sundsvall eller ännu fler i Medelpad är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Sundsvall är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Sundsvall

BAUHAUS & Co

Gesällvägen 13

857 53 Sundsvall

Sca Timber Bm Skandinavien AB

Tunadals Sågverk

856 34 Sundsvall

Kontorsvaruhuset

Bultgatan 9

853 50 Sundsvall

JG Hydraulic AB

Axvägen 12

853 50 Sundsvall

K-rauta Sundsvall

Förmansvägen 6

857 53 Sundsvall