Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Örebro

Trä i Örebro

Totalt i Örebro finns det 8 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Örebro som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Örebro kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Örebro eller ännu fler i Närke är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Örebro är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Örebro

BYGGmax

Stångjärnsgatan 8

703 63 Örebro

K-rauta Örebro

Kundvägen 5

702 36 Örebro

B F:s Bygghandel AB

Pistolvägen 1

702 21 Örebro

Coop Forum

Saluvägen 4

703 75 Örebro

Rustung Etiketter AB

Slöjdgatan 29

703 63 Örebro


Fler som kan trä & träbyggnad i Örebro

Moelven Eurowand AB

Nastagatan 10C

702 27 Örebro

Coop Forum

Säljarevägen 3

702 36 Örebro

Tarkett Sverige AB

Fabriksgatan 54A

702 23 Örebro