Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Färjestaden

Trä i Färjestaden

Totalt i Färjestaden finns det 4 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Färjestaden som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Färjestaden kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Färjestaden eller ännu fler i Öland är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Färjestaden är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Färjestaden

Beijer Byggmaterial AB

Storgatan 3

386 31 Färjestaden

Formpress i Färjestaden AB

Kraftvägen 10

386 32 Färjestaden

Bröderna Olssons Byggvaror Woody

Industrigatan 5

386 32 Färjestaden

Bröttorps Trä & Såg

Norra Möckleby 3421

386 96 Färjestaden