Trä - Fakta och information om Trä
Trä i Norrköping

Trä i Norrköping

Totalt i Norrköping finns det 10 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Norrköping som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Norrköping kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Norrköping eller ännu fler i Östergötland är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Norrköping är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Norrköping

Å&R Carton Norrköping AB

Malmgatan 25

Wijkström Timber AB

Saltängsgatan 31

Titab Pac AB

Moa Martinsons Gata 8

Tupac AB

Lindövägen 65

Wilhelmssons Trävaru AB, Ingvar

Exportgatan 42


Fler som kan trä & träbyggnad i Norrköping

Norcoat AB

Hanholmsvägen 61

Fiskeby Board AB

Fiskebyvägen 100

XL-BYGG Norrköping

Malmgatan 45

Beijer Byggmaterial AB

Exportgatan 42

Ds Smith

Koppargatan 28