Trä - Fakta och information om Trä
Trä - Byggia, Trä- och Bygghandlarnas Service AB

Trä hos Byggia, Trä- och Bygghandlarnas Service AB i Höllviken

I Höllviken finns det 2 byggfirmor som säljer trä och virke varav Byggia, Trä- och Bygghandlarnas Service AB är en av dem. Då både pris på trät och utbudet av trävaror kan variera när handlar trä och det kan därför vara bra att undersöka med andra byggvaruhus eller sågverk som erbjuder trä och träprodukter i Höllviken eller på andra orter i Skåne.

Innan du kontaktar en byggfirma för att köpa ett trägolv, virke eller andra trävaror bör du ha undersökt vilken typ av trä och träslag som passar bäst för ditt ändamål. Viss vägledning om trä och trämaterial kan du hitta genom att besöka Byggia, Trä- och Bygghandlarnas Service AB eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera träföretag som säljer limträbalkar och andra varor i trä på samma ort som Byggia, Trä- och Bygghandlarnas Service AB kan det vara lönande att undersöka pris och utbud hos minst två av företagen. Börja dock med att kontakta Byggia, Trä- och Bygghandlarnas Service AB eftersom de är bra på trä.
Bäst är att kontakta Byggia, Trä- och Bygghandlarnas Service AB för att diskutera trä och byggnadsmaterial på följande sätt:


Byggia, Trä- och Bygghandlarnas Service AB

Tremansvägen 55

236 36 Höllviken