Trä - Fakta och information om Trä
Trä i Malmö

Trä i Malmö

Totalt i Malmö finns det 8 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Malmö som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Malmö kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Malmö eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Malmö är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Malmö

Beijer Byggmaterial AB

Fosievägen 2

W B P Trading AB

Axel Danielssons Väg 269

Papperskonservator Anna Celander

Gråbrödersgatan 5

Stora Enso Packaging AB

Höjdrodergatan 14

Skanditrä AB

Grynbodgatan 3


Fler som kan trä & träbyggnad i Malmö

Iggesund Timber AB Scandinavia

Carlsgatan 12A

Strand Grafiska AB

Järnyxegatan 14

Arctic Paper Sverige AB

Västra Hindbyvägen 10