Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Vimmerby

Trä i Vimmerby

Totalt i Vimmerby finns det 7 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Vimmerby som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Vimmerby kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Vimmerby eller ännu fler i Småland är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Vimmerby är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Vimmerby

Bröderna Blom Trävaru AB

Hällebackavägen 15

598 30 Vimmerby

Frödinge Sågverks AB

Västerviksvägen 35

598 95 Vimmerby

Palldex AB

Hultsfredsvägen 41

598 40 Vimmerby

Hyltahus AB

Rumskulla

598 92 Vimmerby

Rumskulla Pall & Träemballage

Södermalmsvägen 10

598 92 Vimmerby


Fler som kan trä & träbyggnad i Vimmerby

MaterialMännen AB Woody Bygghandel

Södra Industrigatan 17

598 40 Vimmerby

Kenth Svensson Teknik AB

Hällerum

598 93 Vimmerby