Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Åkersberga

Trä i Åkersberga

Totalt i Åkersberga finns det 6 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Åkersberga som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Åkersberga kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Åkersberga eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Åkersberga är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Åkersberga

Js Trä o Plastgolv AB

Fårtickevägen 28

184 34 Åkersberga

Clayton & Ekman AB

Sågvägen 22

184 40 Åkersberga

Mikael Janssons Trä & Transport

Norrövägen 30

184 42 Åkersberga

Byggmax AB

Sågvägen 24

184 40 Åkersberga

Degardh Träförädling HB

Kvarntorp

184 91 Åkersberga


Fler som kan trä & träbyggnad i Åkersberga

Svinninge Trä & Plåt Handelsbolag

Porthos Väg 3

184 92 Åkersberga