Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Bromma

Trä i Bromma

Totalt i Bromma finns det 5 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Bromma som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Bromma kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Bromma eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Bromma är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Bromma

Beli Kartong Invest AB

Ranhammarsvägen 20D

168 67 Bromma

Coop Forum

Ulvsundavägen 189

168 67 Bromma

K-rauta Bromma

Karlsbodavägen 2

168 67 Bromma

P.a. Hedströms Trävaru AB

Grönviksvägen 169

167 76 Bromma

TIBRA Hantverk & Design

Svartviksslingan 69

167 38 Bromma