Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Solna

Trä i Solna

Totalt i Solna finns det 5 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Solna som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Solna kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Solna eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Solna är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Solna

Tranåslist AB

Fabriksvägen 10

171 48 Solna

Bti Betongimpregnering AB

Råsundavägen 162

169 36 Solna

Interpac AB

Vretenvägen 12

171 54 Solna

Byggmax AB

Armégatan 40

171 71 Solna

Solna Lådfabrik AB

Huvudsta Strand

171 73 Solna