Trä - Fakta och information om Trä
Trä i Stockholm

Trä i Stockholm

Totalt i Stockholm finns det 13 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Stockholm som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Stockholm kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Stockholm eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Stockholm är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Stockholm

Fog & Fönsterservice i Stockholm AB Glasmästeri

Rosenlundsgatan 54

Svenska Cellulosa AB S C A

Klarabergsviadukten 63

Bohman & Sons Ltd, AB A

Norra Hamnvägen 3

rödceder.se

Strandvägen 67

Cityglas/Entreprenad AB

Döbelnsgatan 51


Fler som kan trä & träbyggnad i Stockholm

U P M-Kymmene AB

Rålambsvägen 17

Nordström & Co. Trävaror, KB

Lövholmsvägen 11

Aurora Möbelrestaurering

Lindvallsplan 8

Jakebox AB

Drottninggatan 104

Stockholm Interiör AB

Tulegatan 51


Ännu flera som arbetar med trä och virke i Stockholm

Papier-Mettler Sverige AB

Rehnsgatan 11

Föreningen Svenska Trä Träinformation

Sveavägen 13

Shalabi Timber Export, AB

Karlavägen 27A