Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Täby

Trä i Täby

Totalt i Täby finns det 5 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Täby som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Täby kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Täby eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Täby är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Täby

Täby Trä & Betong HB

Runborgsvägen 23

187 72 Täby

Fastighetsaktiebolaget Mjölnarströms Trä & Byggvaror

Fogdevägen 7

183 64 Täby

RL Gruppen AB

Hörnåkersvägen 10

183 65 Täby

K-rauta Täby

Mätslingan 1

187 66 Täby

Marosef Import & Export AB

Biblioteksgången 5

183 70 Täby