Trä - Fakta och information om Trä


Trä - Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB,

Trä hos Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB, i Håknäs

I Håknäs finns det 3 byggfirmor som säljer trä och virke varav Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB, är en av dem. Då både pris på trät och utbudet av trävaror kan variera när handlar trä och det kan därför vara bra att undersöka med andra byggvaruhus eller sågverk som erbjuder trä och träprodukter i Håknäs eller på andra orter i Västerbotten.

Innan du kontaktar en byggfirma för att köpa ett trägolv, virke eller andra trävaror bör du ha undersökt vilken typ av trä och träslag som passar bäst för ditt ändamål. Viss vägledning om trä och trämaterial kan du hitta genom att besöka Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB, eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera träföretag som säljer limträbalkar och andra varor i trä på samma ort som Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB, kan det vara lönande att undersöka pris och utbud hos minst två av företagen. Börja dock med att kontakta Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB, eftersom de är bra på trä.
Bäst är att kontakta Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB, för att diskutera trä och byggnadsmaterial på följande sätt:


Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB,

Byvägen 33

914 96 Håknäs

0930-400 16