Trä - Fakta och information om Trä
Trä - International Forest Products Svenska KB

Trä hos International Forest Products Svenska KB i Göteborg

I Göteborg finns det 15 byggfirmor som säljer trä och virke varav International Forest Products Svenska KB är en av dem. Då både pris på trät och utbudet av trävaror kan variera när handlar trä och det kan därför vara bra att undersöka med andra byggvaruhus eller sågverk som erbjuder trä och träprodukter i Göteborg eller på andra orter i Västergötland.

Innan du kontaktar en byggfirma för att köpa ett trägolv, virke eller andra trävaror bör du ha undersökt vilken typ av trä och träslag som passar bäst för ditt ändamål. Viss vägledning om trä och trämaterial kan du hitta genom att besöka International Forest Products Svenska KB eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera träföretag som säljer limträbalkar och andra varor i trä på samma ort som International Forest Products Svenska KB kan det vara lönande att undersöka pris och utbud hos minst två av företagen. Börja dock med att kontakta International Forest Products Svenska KB eftersom de är bra på trä.
Bäst är att kontakta International Forest Products Svenska KB för att diskutera trä och byggnadsmaterial på följande sätt:


International Forest Products Svenska KB

Kyrkogatan 24

411 15 Göteborg