Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Töreboda

Trä i Töreboda

Totalt i Töreboda finns det 5 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Töreboda som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Töreboda kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Töreboda eller ännu fler i Västergötland är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Töreboda är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Töreboda

Midskogshus Byggvaror AB

Skövdevägen 17

545 31 Töreboda

Skaraborgs Träförädling AB

Jonsboda Täppan 1

545 93 Töreboda

Moelven Töreboda AB

Bruksgatan 8

545 31 Töreboda

Stenbäckens Bygg och Trä

Stenbäcken Skola 6

545 93 Töreboda

Fimmersta Trä & Bygg AB

Fimmerstad Holmen 14

545 93 Töreboda