Trä - Fakta och information om Trä


Trä i Trollhättan

Trä i Trollhättan

Totalt i Trollhättan finns det 4 träfirmor där ni kan få hjälp med trä och många av dessa har flera personer som arbetat länge med trå och vet vad man kan och hur man ska bygga med trä. Det kan vara svårt att hitta den i Trollhättan som erbjuder träet av högst kvalité och dessutom har ett bra pris på sina träråvaror. En klar nytta är om man kan få tips av någon snickare eller träkonstruktör vilka som är bra på trä. Information, betyg och rekommendation gällande byggfirmor och de som säljer trä i Trollhättan kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera som tillhandahåller trä och trävaror i Trollhättan eller ännu fler i Västergötland är det bra att kontakta några av träföretagen eller kolla på internet gällande utbud och pris på träet. Om du kontaktar en försäljare av trä eller virke är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av trä eller plank du behöver och vilka dimensioner på trävarorna eller limträbalkarna du behöver. Mycket info om trä och träbyggnad kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller producerar trävaror.
Enklast att komma i kontakt med en bra butik att köpa trä och trävaror hos i Trollhättan är att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom trä i Trollhättan

Terab Trollhättans Emballage Renoveringar AB

Grafitvägen 3

461 38 Trollhättan

Solör Bioenergi Recycling AB

Stallbackavägen 26

461 38 Trollhättan

Cheapy Bygghandel

Gärdhemsvägen 52

461 32 Trollhättan

B A Produkter Abrahamsson AB

Skinnmovägen 7390

461 98 Trollhättan