Trä - Fakta och information om Trä


Trä - Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst

Trä hos Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst i Köping

I Köping finns det 5 byggfirmor som säljer trä och virke varav Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst är en av dem. Då både pris på trät och utbudet av trävaror kan variera när handlar trä och det kan därför vara bra att undersöka med andra byggvaruhus eller sågverk som erbjuder trä och träprodukter i Köping eller på andra orter i Västmanland.

Innan du kontaktar en byggfirma för att köpa ett trägolv, virke eller andra trävaror bör du ha undersökt vilken typ av trä och träslag som passar bäst för ditt ändamål. Viss vägledning om trä och trämaterial kan du hitta genom att besöka Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera träföretag som säljer limträbalkar och andra varor i trä på samma ort som Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst kan det vara lönande att undersöka pris och utbud hos minst två av företagen. Börja dock med att kontakta Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst eftersom de är bra på trä.
Bäst är att kontakta Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst för att diskutera trä och byggnadsmaterial på följande sätt:


Eriksgården Hyvleri och Tillverkningtjänst

Köpings Ullvi

731 98 Köping

0221-433 20